2021-07-26 13:43:17• hírek • Bede Emőke

Egy napon belül kétszer bukott le ugyanaz az ittas autóvezető

Július 24-én, 1 óra 40 perc körül a rendőrök a szatmári Strand utca területén félreállítottak egy autót, melyet egy 36 éves, szatmárhegyi férfi vezetett.

Az ilyenkor szokásos ellenőrzés részeként a sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melyek eredménye pozitív lett. A férfi 0,67 mg/l-es értéket fújt, így a rendőrség kórházba kísérte, hogy véralkoholszintjét is megállapíthassák. A férfi ellen büntetőjogi eljárást kezdeményeztek, melynek részeként felfüggesztették autóvezetői engedélyét is. Eddig tartana egy átlagos ittas vezetőről szóló jelentés, a szatmárhegyi sofőr azonban képes volt erre még rátenni egy lapáttal, hiszen 24 óra sem telt, és a rendőrök ismét lefülelték.


A Decebal hídon 23 óra 10 perckor félreállított autó vezetője most is készségesen megfújta a szondát, melynek kijelzőjén ez alkalommal a 0,77 mg/l-es érték villant fel. A hatóság emberei ismét kórházba kísérték, majd újabb bűnügyi dossziét nyitottak nevére, melybe az ittas vezetés mellett a felfüggesztett jogosívánnyal való vezetés is bekerült. Annak érdekében, hogy az illető legalább a következő 24 órát kibírja ital nélkül, őrizetbe is vették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: